Uusboheemi kesäkuisti

Riviera maison rosie's bakery kakkukupu lasinenhapsuliivi abercrombie&fitchKesäistä kuistityyliä, hippiä ja modernia. Paljon vihreää ja hempeitä sävyjä. Kevyttä ja iloista. Kirjoitin uusboheemi, koska ei tätä nyt ihan perusboheemiksikaan tyyliksi voi kutsua.

Hippiliivi koristeena tuntuu ihan sille, että ulkona olis varsinainen intiaanikesä (vaikka ihan oikeasti äsken satoi jääkylmää vettä niskaan kun olin ulkona)! Kesäisillä tavaroilla saa helposti luotua kesän.

Juuri kun sain kuvattua kuistin, niin ovi kävi, ja Porkkana pelmahti sisään. Sitten se kiipesi tuolille, sekoitti mun kattauksen ja alkoi tökkimään aprikooseja syömäpuikoilla. Ja minä otin vain valokuvia…

//my dining room bohemian summer style! 

riviera maison sushiplatekattaus valkoisella pöydälläsyreenit maljakossaIMG_6000IMG_5993IMG_5968marimekko kuohuviinilasit, kaunis kattausriviera maisonpiero fornasetti kasvot-tapettimarimekko sukat makkarallaHauska vinkki, jonka opin virolaisesta ravintolasta, on laittaa jäisiä puolukoita veden joukkoon!Clas ohlson mehukannu juhliinsushilautaneneero aarnio loft -ruokailuryhmäkupittaan linupuistoAurinkoa kaikkien kesään!

Pics: Anna / Annalla

4 kommenttia artikkeliin ”Uusboheemi kesäkuisti

  1. Aivan ihania kuvia! Minäkin tykkään juuri tuollaisista tilannekuvista. Yleensä niiden jälkeen saa kyllä siivota, mutta jää niistä kivoja muistoja mitä lapset oikeasti touhusivat ja miltä kotona oikeasti näytti!:) vielä kerran – ihania erilaisia kuvia!

    Liked by 1 henkilö

  2. Boheemius, uus tai vanha, kuuluvat tähän alkukesään 😉 Ihanalta näyttää, just sellainen paikka missä olisi ihana kuunnella sateen ropinaa kirjan ja teekupillisen kera. Tunnelmallista. Hyvää sunnuntaita sinulle ja somalle porkkanalle. Täytyykin tutustua tarkemmin tähän blogiin, vaikuttaa niin hyvältä.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s