Juhannuspostia

new yorkissakevätsipuliUlkona on niin surkea keli, että tuntuu ihan syksylle. Niin kai sitten, ei auta mikään!

Tässä kuitenkin hiukan väriä ja iloa tähän harmauteen. Ota vaasiin villejä lupiineja, jos satut tienvarsilla niitä näkemään, ne meinaan on ihanat maljakossa!lupiinit tine k korissaMinä löysin muuten viime lauantaina Mimmin kirppikseltä vitosella kaksi wieniläistuolia, ja heti oli olo, kuin milläkin pariisittarella hienossa kahvilassa.

Aion hioa ja maalata ne uusiksi, kunhan vain ehdin…

Nyt kuitenkin haluan toivottaa ihan mahtavaa juhannusta kaikille, toivotaan, että se aurinkokin paistaisi aina välillä!IMG_5136IMG_5167IMG_5142IMG_5864IMG_5174valkoinen keittiö, tammisaarekelastenvaatteetbaarijakkarat keittiööntine k kori, kaunis asetelma keittiössäIMG_5814keittiön saareke         Tine K  sisustuskori moderni keittiö, ikea keittiö ikea keittiö, ikea kitchen IMG_6216shihtzu koiraIMG_6225corona pulloPics: Anna/ Annalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s