Vauvan huone / Baby’s Room

h&m pussilakanat vauvallePorkkanan ikioma lastenhuone, ja isopappan rakentama söötti mini-keittiö. 

Niin, ja kaikki ihana pienen pieni sälä, joka on ihan vimpan päälle harkittua, tai ainakin näyttää sille. 

// My niece’s cute little room and lovely mini-kitchen made by great-grandfather. lastenhuoneen sisustus, valkoinenlastentyyliorigami-mobile lastenhuoneeseenlastenhuoneen sisustusta, valkoinen lattialastenhuoneen sisustusideoitalastenhuoneen valaisindiy origami-mobile
IMG_6758IMG_6649IMG_6749
romanttinen lastenhuoneorigamiIMG_6741vanhat nukenrattaatvauvansänkylasten kauniita lelujamaileg puulelu, burberry bikinitlasten leikki-astioitaIMG_6760lasten leikkikeittiöitsetehty lasten leikkikeittiöleikki-astioitaIMG_6699lastenhuoneen sisustusvanha puusänky lastenhuoneeseenleikkikeittiössäjimmy choo bottlesIMG_6694puujäätelö, tigeristavaaleanpunainen sateenvarjokaunis tytön huoneprinsessakatos sängyn päälleIMG_6692IMG_6663IMG_6670miniporkkanan keittiöleikkitatuointi”Tattooed lady”perhonenlastenhuoneen vaalea sisustuskaunis lastenhuone Pics: Annalla.com

Yksi kommentti artikkeliin ”Vauvan huone / Baby’s Room

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s