Vanhat wieniläistuolit

kissankellotIMG_7191kukkakimppu luonnonkukistaPari vanhaa wieniläistuolia, vitosella kappale mimmin kirppiksellä, vieraiden tuoma tuliais-kukkakimppu, ja kauniit astiat inspiroivat kuvaamaan vähän kuistia. 

Ja ihana vihreän sävy tulee kuviin ulkoa!kaunis vanha tarjotinlokkivalaisinlilat kukatUuden maalin nuo tuolit tosin tarvitsee pintaansa, sitten joskus. wieniläistuoliruokailutilavanha lasi, kuplalasiIMG_7055 ton tuoli, wieniläistuoli, kahvilatuoliIMG_7067IMG_7060 kukkakimppu hopeatarjotinruokailutilan tapettivanhat astiat, vanha arabiapiero fornasetti wallpaperruskeat lasipullotvanhat lautaset, sinivalkoinen posliinihm home maljakkokauniit lautasetMuistatko mehikasvin, jonka purin kokonaan mullan päälle?

Ne on kasvaneet ihan hurjana, ja olen jakanut niitä pienempiin purkkeihin. Tässä linkki mehikasvin monistus-ohjeisiin, mistä nuo on lähtöisin. Siis yhdestä lehdestä kaikki tuo. Mietin, että esimerkiksi häihin nuo mehikasvit olis aivan ihania pieniä pöytäkoristeita. Ja varmaan maailman halvimmatkin, jos itse kasvattaisi ne pistokkaista riittävän ajoissa. Nuo on vielä sitkeitä ja helppohoitoisiakin. mehikasvi, mehikasvin pistokasIMG_7188IMG_7192IMG_7198valkoinen orkideaorkideakattausIMG_7216IMG_7218IMG_7211IMG_7217IMG_7220

Olen saanut jonkin verran kyselyitä tästä meidän ruokaryhmästä, ja se on Eero Aarnion Loft -niminen kokonaisuus. Tuolit ovat kierrätysmuovia, ja pöytä valkolakattua koivua. Näiden valmistus on jo lopetettu, mutta samantyylistä tuolia hakevalle, on etolassa ihan samantyylinen (tämä), sekä Philippe Starckin suunnittelemat Toy-tuolit (joita sai ennen ainakin vepsäläiseltä). Samaa tyyliä, vähän kevyempänä versiona olisi minusta Philippe Starckin Dr. Yes, ja Dr. No -tuolit. Kivan hintaisia, ja vähän erilaisia. 

Että sellaista meillä tällä hetkellä.
eero aarnio loft -ruokaryhmä

IMG_7176Kaunista elokuuta.

Pics: Anna / Annalla.com

4 kommenttia artikkeliin ”Vanhat wieniläistuolit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s