Merenneitosi nuori

lokit, tallinnaAh, laita tuo jo päälle, samalla kun luet tämän. Pääset ihanaan fiilikseen.

Nelli Korhonen, oletko ennen kuullut hänen laulavan?

Jos minulta joku kysyisi nyt, että minkälaisesta musiikista pidän, niin se olisi tämä, ehdottomasti. Voi luoja, niin kaunista. Rakastan! Olen kuunnellut tätä valehtelematta jo monta kymmentä kertaa…

(p.s. Samalla kun kirjoitan tätä, niin lokkien kirkuna kuuluu avonaisesta kattoikkunasta olohuoneeseen. Sopii siis just tähän hetkeen).IMG_5317Blogin ansiosta törmäsin Nellin lauluun, sillä hän oli kommentoinut jotain kivaa sisustus-postauksessani, ja sen myötä päädyin hänen blogiinsa. Sieltä tämän siis löysin, ja heti melkein itkua väänsin kuunnellessani biisiä. Hän on itse sanoittanut myös kappaleensa.

Kurkkaa täältä hänen toinen sanoituksensa, tuleeko onni etsien, taivaallisen ihanat sanat ja ääni siinäkin. Ne kaksi siis on tällä hetkellä (mitkä minä löysin?). Ja janoan kuulla jo lisää!

Toivottavasti kaikki kuulis tämän! Ja tätä ihanaa lauluääntä saa, ja pitää jakaa eteenpäin kaikille, siis jos myös tykkäät!satama, tallinnatallinna vierasvenesatamatallinnatallinnan vanhankaupungin satamaPostauksen kuvat on eräältä veneretkeltä Tallinnasta Helsinkiin. Sain aivan upean mahdollisuuden tulla valtavan Sunseeker 74 Manhattanin kyydissä kotiin. Tällaista mahdollisuutta ei välttämättä tule toiste.

Oli ihan mahtavaa saada kuvata Tallinnaa, sen satamaa ja Helsinkiä tällaisesta perspektiivistä. Paatti oli todellinen laiva, ja sieltä katolta korkealta sai makeat kuvat. eikö?

Tallinnaan veneellä aikoville muuten vinkkinä, että tämä vanhankaupungin satama on paras sijainniltaan, jos keskustaan halajat.  Ja kuulemma oli oikein mukava saunaosastokin.IMG_5319venesadama turg, tallinnaIMG_5294IMG_5316tallinn balloonlaivaIMG_5318vierasvenesatama tallinnassatallinna mereltäIMG_5342IMG_5339 meri helsinki satama helsinkisöötti paattiIhana kahvila, helsinkiihana kahvilahelsinkiIMG_4873ihana, helsinki mereltä

Ihana kappale, ja niin ihanat sanat, eikö olekin?

Pics: Annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s