Asunto Oy Turun Aurajoen Helmi

IMG_7843Tämmöinen on Aurajoen Helmen kattohuoneisto, 

Sain käydä kuvaamassa tätä mieletöntä Lemminkäisen rakennuttamaa luksus-asuntoa Turun Aurajoen rannassa.

Otin kuvia Jaana Ahokoskelle ja Nina Lindholmille, siis sisustussuunnittelutoimisto Sisustuksen G.lle, sillä he ovat tehneet sisustuksen tähän kohteeseen. IMG_7960IMG_7820 (1)IMG_7801Muotoilija Petri Seurin betoniset Kube-valaisimet, sopii kauniisti keittiön saarekkeen ylle.IMG_7818IMG_7799IMG_7906Tämä koko talon ylin kerros on siis myytävänä Lemminkäisellä, ja kohde on sisustettu asuntoesittelyä varten. Nyt siis kaikki, ketkä etsii yli parinsadan neliön kattohuoneistoa Turun keskustassa, haluaa päästä hissillä suoraan omaan eteiseen, ja katsella auringon kanssa kilpaa kimaltelevaa aurajokea keittiön saarekkeelta, niin rahapussit auki ja Aurajoen Helmeen! Se on niin ihana!

”Ajattelin jo mielessäni, että entä jos en palautakaan avaimia, vaan haen kotoa yöpaidan ynnä muuta ja pistänkin taloksi, haha! ”IMG_7813Ja oi että, mä niin rakastan näitä kuvausjuttuja, voisin tehdä niitä vaikka joka päivä työkseni! Miljoonat kiitokset Jaanalle ja Ninalle, ilman heitä en ikinä olis päässyt tuonne!  IMG_7803 (1)Tällaisissa esittelyasunnoissa on aika vähän tavaraa paikan päällä, niin minusta on ihana kerätä pikkutavaroita kuvausrekvisiitaksi kotoa (niinkuin esim. nuo pellegrino pullot, joita et varmaan huomannutkaan, heh.) Olen kannellut täysinä niitä nyt jo kolmeen kohteeseen.IMG_7815 (1)Ja pakko esitellä vielä tää ihana muffini-reseptikirja, jonka löysin keittiön kaapista. Siitä ei kertaakaan ole muistaakseni leivottu yhtäkään muffinia, mutta nyt siinä näytti olevan niin herkullisen näköinen englantilaisten muffinien ohje, että taidanpa kokeilla joku päivä. IMG_7822IMG_7819IMG_7916IMG_7827IMG_7838IMG_7809IMG_7808IMG_7974IMG_7944IMG_7942IMG_7928IMG_7930IMG_7929IMG_7945IMG_7850 (1)IMG_7883 (1)IMG_7890IMG_7894IMG_7807IMG_7872IMG_7871IMG_7875IMG_7868IMG_7879IMG_7962Mitäs tykkäätte? Oisko tuolla kiva asustella? IMG_7953Pics: Anna / Annalla.com

7 kommenttia artikkeliin ”Asunto Oy Turun Aurajoen Helmi

  1. Oi Kiitos paljon kommentista, Hurmaavan valkeaa! Heh, minä ja rekvisiittanyssäkkäni, plus kaukolaukaisin olis taattua viihdykettä! Voi, että kun saisin vaan vallan tehdä näitä, ja voisin elääkin sillä! Oiskohan se mahollista…

   Tykkää

 1. Voi mikä unelma-asunto sisustuksineen – ja unelmapaikalla myös! Tuonne ei olisi ollenkaan vaikea kuvitella itseään asumaan 🙂 Kube-valaisimet sopivat tuohon saarekkeen päälle myös kuin tehdyt. Iso peukku kuvillesi – tuosta se uusi ura urkenee!

  Liked by 1 henkilö

  1. Oi kiitos paljon Anu! Mä olen aivan rakastunut tuohon kuvaamiseen, ja nimenomaan kameran asetusten oppimiseen. Mikä on ihan ihmeellistä, sillä siitä ei tosiaan ole kauan aikaa kun taistelin hampaat irvessä edes yrittäen ymmärtää suljinaikoja ja muita. Yritän tunkea joka paikkaan kuvaamaan, jotta saan lisää harjoitusta, kokemusta ja itsevarmuutta! Tämä kommentti oli valtavan suuri asia minulle, kiitos tuhannesti! Ihana kuulla, että kuvat miellyttää!

   Tykkää

 2. Kiitos Anniina, Kiitos! On ihana kuulla, että kuvista tykätään. Valtavan suuri asia minulle tää kommentti. Pursuan ihan ilosta näistä kauniista sanoista. Mutta kyllä tulee teillekin aivan ihana siitä uudesta kodista!

  Tykkää

 3. Päivitysilmoitus: Aurajoenhelmi | Annalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s