Inspiraatiota lapsikuvaukseen

lapsikuva metsässä, turkuVähän erilaisia lapsikuvia, 

Olen jo pitkään ihaillut Adrian C. Murrayn lapsikuvia instagramissa (osaisimpa ottaa yhtä hienoja, ja käyttää kuvanmuokkausohjelmaa yhtä taidokkaasti. Plus asuisimpa Australiassa ihanan lammen rannalla vesiputousten äärellä, haha). 

Adrianin kuvista inspiroituneena, halusin kokeilla jotain samantyylistä (ihan täällä Turun metsissä),  ja onneksi mulla on tuo ihana siskontyttö Porkkana, jota saan käyttää mallina näihin päähänpinttymiini. lapsikuva miljöö Muistan hyvin tämän alkukesän illan, kun halusin kokeilla kuvausta metsässä auringonlaskun aikaan. Porkkanalla oli jo nukkumaanmenoaika, ja ulkona hiukan viileää.

Puin sille tuollaiset ihonväriset sukkahousut, että jos ne ees hiukan lämmittäis. Sitten Zaran kultaiset sandaalit, second hand Burberryn trenssi päälle ja menoksi.

Sisko katsoi hetken, pyöritteli päätään ja sanoi:

”No nyt se sitten näyttää tollaselle sairaalasta karanneelle!”

haha, niinhän se vähän tais näyttää…

Me aina nauretaan, että huomaa kyllä kuka on pukenu lapsen aina silloin kun se on mun vaatettama. Onneksi lapsi itse on aina tyytyväinen…

äiti tytär kuvatyttö ja koiralapsikuvausta turussa lapsikuvaus ulkonaLapsikuva ulkona luonnossainspiraatioita lasten kuvaamiseenburberry lasten trenssi  lapsikuva tyttö lapsi ja koiraIMG_6147ideoita lapsikuvaanMitä mieltä? Onko nämä sinun makuun liian varjoisia tai tummia?

Mä olen jotenkin viehättynyt nyt noista varjoista ja kontrasteista. Vaikka usein semmoiset hyvin ”valkaistut” kuvat on monien mieleen enemmän. lapsikuvaus turku//My photos of my lovely niece. Because i’m inspired by Adrian C. Murray. Love his work so much. 

Pics: Anna / Annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s