Pikkaraiset

❤ lundby nukkekotiPikkuruiset Pikkaraiset,

Kaupoissa kulkee nimellä Sylvanian Family’s. Söpöjä ku mitkä, ja edelleen hyvin hyvin pieniä (varsinkin ne niiden tilpehöörit)…

Siskoni oli lapsena ihan pikkaraishullu. Kukaan muu ei ole tähän mennessä tunnistanut niitä tuolla nimellä? Ollaan joskus mietitty, että olikohan se siskon oma keksimä nimi niille? Onhan ne tosi pikkuruisia ainakin.

Tässä pikkuruisten lelujen fanittajana Porkkana on tullut äitiinsä. Molemmat valitsee aina sen kaikkein pienimmän tavaran. Muistan kun siskon kanssa oltiin lapsena hammaslääkärissä, ja hän sai valita lelun sieltä. Hän valitsi kaikkein pienimmän lelun tarkan harkinnan jälkeen. Se oli muutaman sentin mittainen muoviharava? Ja minä mollasin, kun ois ollu parempiakin juttuja, ja semmoisen ihan turhan valkkas, haha.

Porkkana tykkää leikkiä ihan samalla lailla kaikella pienen pienellä tilpehöörillä. Se leikkii tosi nätisti, ja kerää kaikki purnukkaan leikin jälkeen.

Tarja Snowlandin nukkekodin rempan innoittajina mekin kaivoimme vanhan lundbyn nukkekotimme vanhempiemme varastosta, ja sisko teki siihen pienen pintaremontin. Uusi kylppärin lattialaatat (teki mosaiikin jostain fimo-massan tyylisestä ”taikinasta” kaulien ja jakaen sen yksittäisiin laattoihin!), laittoi upean puuparketin bilteman sytytystikuista muuhun taloon, ja tapetoi seinät. Niin, ja kattokin sai uuden pinnan tuollaisesta kattotiili-kuvioidusta paperista. nukkekoti lundbysylvanian family auto sylvanian familylapsikuvaustaIMG_7511 lasten lelujanukkekotisylvanian family meikkaaja IMG_7536lapsikuvaIMG_7538IMG_7711IMG_7525nukkekodin lastenhuone nukkekodin kylppäri, fimo massa IMG_7694Ja arvaatko, mikä tuo alemmassa kuvassa, sormen päällä oleva valkoinen lappu on? No, pikkaraisen meikkaajan vanulappu tietenkin! hehleluja, sylvanian familys IMG_7698Unelmien keittiössä on pelkästään pehmiskoneet ja ruokailuryhmä…lundby nukkekoti remontti IMG_7688 taapero kuvaus IMG_6725IMG_7530IMG_7702lundby nukkekoti, dollhouse

Semmoinen, vähän erilainen remontti ja sisustus-postaus. Eikö vain ole sööttejä? Onko muilla vanhat Lundbyt tallella? 

// My nieces cute&tiny sylvanian families and her moms old ”vintage” lundby dollshouse. How cute is that? 

Pics: Anna / Annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s