Omenapuun alla

IMG_8785Siis hyi, mikä syksy tuli yhtäkkiä?

Just vasta me otettiin näitä kuvia? Ja tänään piti laittaa oikein takki päälle, ja huivikaan ei ois ollu yhtään liikaa. 

Tässä sen taas näkee kuinka aika kuluu nopeaan. IMG_8803IMG_8764IMG_8758IMG_8771IMG_8821Porkkanalla on ihan ikioma kamera (siis joku vanha laatikosta löytynyt pokkari),  ja se on hirmu innokas valokuvaaja. Matkii kaiken minun perässä. Kun minä menen maate nurmikolle ottamaan hänestä valokuvaa, hän heittäytyy salamana täysin samaan asentoon ja kuvaa minua takaisin, haha. 

(hänen kamerassa ei ole etsintä, mutta silti sen on laitettava silmä kiinni kameraan… Olis vähän helpompaa katsoa siitä tuosta näytöltä, mutta hän nyt kuvaa näin, samalla lailla kun minäkin.)IMG_8776IMG_8772IMG_8777 Sitten välillä aina kattellaan, että mitä ollaan kuvattu. On sormenpäätä, sormenpäätä, ruohoa, jonkun jalka, jonkun pää, jonkun puolikas pää, jonkun kenkä, ja niin edelleen… Niitä on kiva yhdessä arvuutella.IMG_8780IMG_8817Ja kun muistikortti on täynnä, niin sen voi aina tyhjentää ja aloittaa alusta. Ihan loistavaa. Yleensä sillä on kamera pyöräkärryssä mukana, ja sieltä se räpsii maisemia iskän polkiessa eteenpäin. IMG_8807IMG_8770IMG_8763 äiti ja tytärlapsiVoi että, kyllä nämä nyt tais olla Porkkanan viimeiset kesäkuvat tälle kesälle.valokuvaajatyttölapsi kuvanmuokkaustaIMG_8765 äitilapsiäiti ja lapsilapsikuvakoira ja lapsiIMG_8813valopilkut kuvassaMitä tykkäätte tuosta käsittelystä? Siis pilkuista ja valovirheistä? Musta ne on aika hauskat. Osa näyttää ihan auringossa virttyneille! Tuo jotakin mielenkiintoa kuviin ehkä enemmän, vai?

Löysin ne PhotoScape X -nimisen kuvanmuokkausohjelman työkaluista. En ole aikaisemmin niitä juuri käyttänytkään. Sisko vaan ei tykkää oikein vihreästä, niin koitin keksiä kuviin jotain muuta kivaa, että ne miellyttäis senkin silmää 😉 hehe IMG_8791Pics: Anna / Annalla.com

2 kommenttia artikkeliin ”Omenapuun alla

 1. Aa nyt luinkin että sinulla on 70d. Mikä tuo nikon on? Mikrojärkkäri? Kiva käsittely! Minä luulin että olet tehnyt sen kameran manuaalitarkennuksen ja leikatun muodon avulla.. Luin jostain blogista siitä tekniikasta hiljattain.. Meidän 5 v on samanlainen kuvausintoilija. 🙂 nyt hän jo puhuu että on jotenkin huono valotus,ja yrittää vähän sommitella,esim miettii millainen tausta kuvaan tulee. 😀 vähän noloa kuunnella hänen jupinoita ja matkimisia!!

  Liked by 1 henkilö

  1. Joo, mutta tuo mun 70d on aika uusi (just olin vaihtanut sen tuonne sivupalkkiin). Mulla itse asiassa on ollut sitä ennen vanha 350d ja minusta siinä ei ollut mitään muuta vikaa kuin liian pieni näyttö! Aina oikeastaan vasta koneelta näki lopputuloksen. Muuten tykkäsin siitä kun musta sen kuvat oli jotenkin ”harmaamman sävyisiä”. Siinä ei kaikki värit korostuneet niin kirkkaina, tai sitten vaan kuvittelen? Tuossa 70d.ssä taas on ihana kääntyvä iso näyttö. Tarkoitatko tota ”manuaalitarkennus ja leikattu muoto” siis sellaista ihan saksilla leikattua läpyskää? Mäkin meinaan luin just jostain esimerkkejä sellasesta ja mietin et olis hauska kokeilla.

   Ja hauska tuo teidän 5v. haha, uskon että itselle tulee ihan höhlä olo.

   Niin ja joo, tuo Nikon on minijärkkäri. Mulla oli esim NewYorkissa mukana vain se. Mutta olihan sekin vähän hankalaa, kun mun piti joka puiston penkillä vaihtaa objektiivia siinäkin… ja muut meidän porukassa otti Iphonella matkakuvat…

   Mulla ei olis ongelma kantaa kameraa mukana, mutta se objektiivien vaihtaminen on musta hankalaa kesken kaiken kaupungilla.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s