Lapsikuvausta miljöössä

isä ja tytär kuvaKaks punapäätä ja hiiri. 

Tässä postauksessa on Porkkanan oma perhe.

Tajusin tuossa, etten ole ottanut Porkkanasta Iskän kanssa kuvia. Siis miksei me oo aikaisemmin kuvailtu näitä Isä-tytär -kuvia? Aivan tosi kivat tuli! Ja toi hiiri kruunaa koko kuvan! Hellyyttävä pari ❤isä-tytär -kuvaustalapsikuvauskaksivuotias tyttö kukkiaisä-lapsi-kuva lapsikuvaustyttö ja hiiri, miljöökuvausSisko pyöritteli päätään, kun minä yhtäkkiä kesken leikin sanoin, että voisitko sä hei roikottaa Porkkelia jaloista väärinpäin? Onneksi se teki työtä käskettyä, koska näin hauska kuva siitä tuli!IMG_0515 (2)IMG_0386Lapsikuvausta metsässälapsikuvaus, perhekuvaus äiti ja tytärLapsikuvausta, Turku Lapsikuvaus Turku Lapsi valokuvaus TurkuLapsikuvaus ideoita

P.s. soitin siskon luo kysyäkseni lupaa julkaista Porkkanan iskän kuvan, ja hän siellä taustalla huuteli, että kuulemma mun koko kone ja blogi kaatuu kun kävijämäärät lisääntyy räjähdysmäisesti, haha! Että jollei musta kuulu, niin mun kone on sitten kärähtänyt tuon juntin ”hottiksen” takia, hahaha!

Hauskaa viikonloppua kaikille!tyttö ja pehmolelu, valokuvausta Lasten ValokuvausPics: Anna / Annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s