Puutarha / Garden

IMG_8937IMG_8945Kaunis puutarha,

Serkullani on tällainen näkymä heidän 40-luvulla rakennetun mökin keittiön ikkunasta.

Olen viettänyt monia kesiä lapsuudessani täällä, ja silloin joskus, vuosia sitten samalla paikalla on ollut pissauspusikko jotain sekalaisia puskia, siis sellaisia itse villiintyneitä.IMG_8950IMG_8949Serkkuni vaimo on koko kesän kaivanut, mönkinyt, istuttanut ja varmaan jutellut ja tanssinutkin tuolle kukkamaalle. Sen verran hienoksi se on sen saanut! haha (mä olen pikkusen vihreänä, koska mun kukkamaassa rehottelee pelkästään rikkaruohot ja etanat)

Otin kuvia, ja jouduin lähettämään serkun vaimolle oikein tekstarin, että mitä se on sinne istuttanut, koska minä, varsinaisena viherpeukalona tunnistin ihan maksaruohon ja pionin, haha.IMG_8947

Siellä on siis muun muassa isoa maksaruohoa, vuorenkilpeä, äitienpäivä ruusuja, taponlehteä, neilikkaa jne… eli siis ”vaikka mitä”, se on kuulemma kierrätysten kukkamaa.

Rikkaruohojen nyppimistä ja uutta multaa, niin sieltä ihan melkein itsestään on tunkenut kaikenlaista kukkaa, mitä joskus aikojen alussa on sinne istutettu. IMG_8939IMG_8943IMG_8948IMG_8944 IMG_8953 IMG_8951Eikö olekin aivan ihanan inspiroiva puutarha, ja tosi kauniit nuo tiilistä tehdyt portaat, kivet ja harmaa puu. Kyllä tota kelpaa katsella keittiön ikkunasta, kun aamukahvia keittelee.IMG_8946// my cousins beautiful garden is full of everything green.

Pics: Anna / annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s