Kaunis Koti

käytäväTässä tulee jatko-osa kodille, jossa oli tämä kaunis kokovalkoinen keittiö.

Asunnon sisustuksen suunnittelussa on siis ollut mukana Turkulainen sisustussuunnittelutoimisto Sisustuksen G.n Jaana Ahokoski ja Nina Lindholm.valkoinen eteinenAlla oleva käytävä on yksi suosikkini tämän asunnon kuvista. Muutenkin tässä kodissa oli kaikki jotenkin todella seesteistä, kaunista ja rauhallista. valkoinen käytävä auringonkukatUlko-ovesta sisään astuttaessa on näkymä tällainen. Heti tekee mieli laskea käsilaukku keskellä lattiaa olevalle pitkälle penkille ja asettua taloksi. kutsuva eteinen IMG_0144IMG_0131jugend talossaIMG_0227vanha tuolikaunis ruokailutilaauringonkukat, vaaleansininen kaakeliuunimaalaus seinällä
Taulun värit ovat aivan täydelliset. Harmi etten älynnyt kysyä, kenen maalaus on. Ihana se on joka tapauksessa.harmaan sävyt olohuoneessapariovet makuuhuoneeseenkaunis makuuhuone kirjahyllymakuuhuoneen sisustusruokailutilaEikö olekin ihana koti?

Pics: Anna / Annalla.com

// P.s. mä olen yrittänyt vaikka ja mitä, saadakseni tuon Blogawards-kuvan ”äänestä blogiani”- painikkeen toimimaan blogin sivupalkissa ja tuolla ylhäällä, mutta en sitten onnistu siinä millään… En vaan osaa sitä yksinkertaisesti laittaa. Vaikka teen mitä, niin se ei mee niinkun pitäis.

Mutta ei anneta sen haitata, sillä näihin postauksiin osaan sen asentaa.

Joten, jos haluat äänestää blogiani, joka on ehdolla kisassa, niin se onnistuu tästä alla olevasta linkistä.

http://www.lifie.fi/indiedays-blog-awards

Mukavaa viikkoa kaikille!

terveisin, Anna

IMG_0224 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s