Mini-Porkkanan oma tyyli

(Indiedays äänestykseen pääset tästä (klick). )lapsi ja chihuahua

Tämän näköinen, tomerasti tepsutteleva ”pikku-tantta” tuli yhtenä päivänä meille. Katsoin ikkunasta, tirskahdin ja hymyilin, nappasin kameran ja painelin ulos vastaan. Sanoin, että otetaanpas parit valokuvat ennen kuin mennään sisälle, meinaan sä olet tänään sen verran tyylikkäänä.

Sisko kovin puolusteli itseään, ja sanoi että se on itte valinnu vaatteensa, että ”et kyllä tollasia kuvia julkaise”. Mutta nämähän on ihan parhaat!

Go Porkkis, ja lisää näitä sun omia tyylejä, haha. lapsikuvaäiti-lapsikultalaukku ja kumisaappaat

lapsikuvausta
Tältä näyttää surkea koiranomistaja, jolta irtosi kädestä hihna, kun hän nosti hattuaan maasta.

kultainen käsilaukkuKultainen käsilaukku on AINA olalla, vaikka sieneen tai liukumäkeen olis matka. Että sen puolesta hän on kyllä tädiltäänkin jotain geenejä perinyt. Ja käsilaukun sisällä on se tärkein, pieni punainen ferrari -pikkuauto. Vivvavi, mrammm!mustavalkoinen kuvamini-porkkana lapsi blogityttö ja koira lapsi ja koiraäiti ja tytärHuomasitko jo, että olen päässyt mukaan blog awards kilpailuun? (ei voi jäädä keltään huomaamatta, kun olen kyllästänyt blogini ulkoasun näillä merkeillä, heh)

Vielä on siis muutama päivä aikaa äänestää, ja  minun blogiani, tai jotain muuta blogia voit äänestää tuosta linkistä. Kiitos tuhannesti jokaisesta äänestä. Minä olen kyllä jo ylpeä siitäkin, että blogini on edes ehdolla. Miten voi olla edes mahdollista?indiedays

bussipysäkilläPics: Anna / Annalla.com

// what a ”future fashion blogger”, haha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s