8 euroa

Sisustusblogi vanha taloKaikkien muiden blogeissa ollaan jo ihan syksyn tunnelmissa, mutta meidän olkkarissa näyttää edelleen tälle, kaikki just niinkuin kesälläkin.

Lierihatut seinällä ja minun häämekko vieläkin esillä, vaikka häistä on jo puoli vuotta (huh, miten aika menee). Mutta mitä sen väliä?

Olen tykännyt tuosta olkkarista tuollaisena, niin en ole jaksanut sen enempää sitä muutellakkaan. Onko jollain samanlaista ongelmaa? Siis, että ei haluais hakea esille niitä syksytamineita, koska kesäkoti näyttää niin kivalle?

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että jokainen saa laittaa vaikka sen joulupukin heinäkuussa esille, jos siltä tuntuu ja on vaan itse tyytyväinen. 

P.s. Otin yhtenä aamuna ihan haltioissani kuvia kuuraisista kasveista meidän puutarhassa, koska ne tuntui jotenkin niin ihanan ”eksoottisille” haha. Ei Tallinnassa mitään aamupakkasia ole vielä ollut tänä syksynä. Tai ainakaan minä en ole huomannut… Siellä on ollut ihan trenssikelejä.Olohuone, ovi sohvapöytänä  Paitsi, on meillä tapahtunut yksi ”valtaisa” 8 euron muutos, joka on vihreä villaviltti kirppikseltä.  Ihanat värit, sopii just eikä melkein meidän sohvalle.

100% villaa, kahdeksalla eurolla!
kultainen paljettityyny

vanha kristallikruunu
puutarhavalotpihakasvit pihallamaksaruohokori sisustukseenkukka-asetelma, vanha vintage tarjotinvanha korurasiajäiset kasvitsisustuskuva olohuoneesta, valkoinen maalattu lattia
interior details
hirsiseinä ja kristallikruunupradakuura
vaaleanharmaa sohva

pihakaunista valkoinen tyllihamesohvatyynyjämaksaruohokaunis kasvi, maksaruoho pastillituolichandelier, logwallpastillituolijäinen ruohovalkoinen tyllihamePics: Anna / Annalla.com

2 kommenttia artikkeliin ”8 euroa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s