Hääkukkia / Wedding flowers

manillan tehdas, morsiusharsoHääjuttuja, 

Sain olla kaasona ystäväni häissä 10.10, Turun Manillan vanhassa viinatehtaassa, ja nyt vihdoinkin sain aikaiseksi näitä kuvia tänne blogin puolelle laitettua.

Minulla on tosiaan niin paljon ihania kuvia näistä juhlista, että jakelen nämä häät muutamaan postaukseen. hääkattausValitsin ensimmäiseksi aiheeksi kukat, jotka minä sain laittaa juhlatilaan. Kukkakaupasta oli siis tilattu vain morsiusharsoa, pionia, eustomaa ja ruusuja. Kaikki siis valkoisia.

Niistä sitten saksin, lyhensin ja  yhdistelin pieniä ja isoja kimppuja, yksin ja erikseen. Osan sidoin niininauhalla kiinni.

Ihanan herkkiä kimppuja tulee tuosta morsiusharsosta, eikö?hääkukatMaljakoita ja erilaisia lasipulloja ja purkkeja oli kerätty pitkin vuotta varastoon. Siellä oli muun muassa happy joe -pulloja ja kirppiksiltä ostettuja maljakoita. Niistä tehtiin pieniä asetelmia pöytiin ja juhlatilaan. häätilan koristeluahäätilan koristeluaHäämeikin teki siskoni, meikkaaja Saara Ahde,  ja ihanan hääkampauksen teki Johanna Helke Butikista.hyvä häämeikki, turkuhäät, pöytäkukat, kukka-asetelmaDokumentaarisen valokuvauksen juhlissa vieraista ja tunnelmasta, sekä hääparin hääkuvauksen hoiti mukava valokuvaaja-aviopari Annaleena ja Hannu Apertuurista.Apertuuri.net ) häävalokuvaajaKarkkibuffet häissähääkukat, hääkoristeetmorsiuskimppumorsianManillan tehdasAnna Nkaunis kukka-asetelma hääideoita morsian, häävalokuvaideoitahääthääpaikka turku hääkuvauskukkia häissäPics: Anna / Annalla.com

// beautiful weddings in Manilla factory

6 kommenttia artikkeliin ”Hääkukkia / Wedding flowers

  1. Kiitos Katri, ja ehdottomasti näitä olis ihana kuvailla. Me voitaiski alkaa kuvaamaan häätiloja, niinkun ennen häitä, haha! (mahtais olla tosi suosittua!) Mä oisin ihan loistava wedding planner..Olen aina eniten huumassa just kaikenmaailman juhlien järjestelyistä! Paljon enemmän kuin itse juhlista, heh.

   Tykkää

 1. Aivan ihana tuo valkoinen teema, sopii tilaan tosi hyvin. Laitoitko kukat maljoihin edellisenä iltana vai juhlapäivän aamulla?

  Tykkää

  1. Kiitos Mona! Laitettiin edellisenä iltana kaikki valmiiksi hääpaikalla. Aika kauan vie aikaa kaikki järjestelyt. Minä en muuta tehnytkään kun laitoin noita kukkia muutaman tunnin. Meillä oli aamulla kampaaja, meikkaaja, vaatteiden vaihto ja hääkuvaus ennen kirkkoa, ja tosi kiirettä piti silti koko aamupäivä. Kampaaja oli klo 9, meikki 11.30, vaatteiden vaihto (morsian ja kaasot) hotellilla 13.00 ja häävalokuvaus klo 14.00. Kirkko taisi alkaa joskus 15.30, eli valokuvaukseen oli lopulta aika lyhyt aika kun yleensä voi mennä 2-3 tuntiakin. Paikasta paikkaan sai juosta, vaikka muka luultiin että pieni hengähdystauko hotellilla saataisiin.En tiedä miten olis ehditty aamulla laittamaan… että onneksi oli mahdollisuus tehdä se illalla (tosin se maksoi jotain extraa, että paikan sai edellisenä iltana jo itselleen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s