Tastecapade food tour by bike / Dubai

Pyöräilyä dubaissapyöräilyä rannalla, jumeirah beach

Pyöräretki Dubaissa,

Varasimme Dubain reissulla pyöräretken, jossa tutustutaan paikallisiin ruokiin. Paras matkakokemus aikoihin! Suosittelen todellakin Dubaihin matkaajille!

Löysimme ihan vain googlatessa tällaisen Tastecapade food tour by bike -retken, ja varasimme edellisiltana netin kautta paikat seuraavan päivän kierrokselle.

Vuokrapyörillä Dubaissa

Kun saavuimme sovittuun paikkaan, oli meitä vastassa nuori tyttö, Mary,  joka oli perustanut tämän yrityksen vain kaksi kuukautta takaperin. Mary oli Libanonilainen, mutta syntynyt ja kasvanut Dubaissa.

Pyöränvuokraus dubaissa

Retki oli suunniteltu niin, että kävimme läpi seitsemän eri ruokapaikkaa neljän tunnin aikana, ja jokaisessa paikassa meitä odotti maistiaisina jotain paikallista syötävää, josta hän sitten kertoi.

Pyöräilimme (minä, puolisoni, Miamilainen mies ja oppaamme Mary) pitkin poikin kauniita asuinalueita, rannalle, kalasatamaan, ja saimme nähdä vähän erilaista Dubaita.

Tämä oli meidän kolmas Dubain reissumme, enkä koskaan ole syönyt kyseisiä ruokia, tai liikkunut tällaisella alueella. Paikallisia ruokia ei juurikaan saa ”turistialueilta”, jossa turistit yleensä liikkuvat. Tällaisella retkellä saa muutenkin kuulla kaikkea kiinnostavaa ja mielenkiintoista paikallisten tavoista ja elämäntyylistä, kun oppaana on ikänsä Dubaissa asunut nainen.

Dubai by bikeSalt burger, dubai #findsalt

Salt burger -jumeirah kite beachillä on niin suosittu, että siellä on jono jokaisena päivänä. Dubaissa on harvinaista nähdä paikallisia näin paljon samassa paikassa jonottelemassa.

Salt on kahden arabi-naisen, vuonna 2015 perustama yritys, joka alkujaan liikkui joka päivä eri osoitteissa. Ihmiset seurasivat instagramista #findsalt -nimimerkin takaa, että missä naiset tänään myyvät burgereitaan.

Kaikki ruuat tehdään paikan päällä itse käsin, ja heistä tuli heti niin suosittuja, että he perustivat tämän rantaravintolan. Arabimaissa naisten perustamat yritykset ovat harvinaisia, ja se on yksi syy heidän suureen suosioonsa.

Dubai, arabian womenDubai matkakohteenaSalt burger, dubai beachPyörän vuokraus dubairuokamatka dubaissa, emirate food tourRuokamatka dubaissa, emirate cuisinetastecapade, food tour by bikeSalt dubai, burger ravintola rannallaDubai retketBurj al Arab, seitsemän tähden hotelli.faceDSC_4345Dubai fishermans harbour, burj khalifaDubaissa koettavaaBurj khalifa, dubai nähtävyyksiäteetä dubaissaKalastajia DubaissaJumeirah sailing clubdubai satama, dubai nähtävyyksiäfishermans in dubai, jumeirah sailing clubJumeirah harbour

Kalasatamassa kokki valmisti meille tuoreen kalan, sillä aikaa kun ihailimme auringonlaskua.

Ihan mielettömän herkullista.

Hyvää kalaravintolaa etsiville, kyseessä oli Seaview restaurant.

Dubai sailing club, hyvä kalaravintolaDubai sailing club, sherry fish, tastecapadeJumeirah fishermans villageauringonlasku dubain satamassaDubai matkakohteena

Retkellä oli tarjolla myös montaa muutakin ruokalajia, mm taateli-smoothie, vuohenlihaa, ja viimeisenä paikallista jälkiruokaa. Kaikki oli tosi hyviä makuja, ja retken päätyttyä olikin aika täydet vatsat kaikilla.

Dubai by bikefood tour, ruokamatka dubaifaceDSC_4318Food tour dubai

// The best tour in Dubai!

You must try Tastecapade food tour by bike in Dubai.

I have never seen so much in four hours. Food, local houses & streets, beautiful sceneries, beach, Fishermen at work, local port / sailing club / harbour, sunset and everything!

We Loved that tour!

Book your own trip here!

(and thank you to our quide Mary, we like it soooo much!)

Pyöräretki dubaissa

Pics: Anna / annalla.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s