Äitikurssin uudistettu versio!

äitikurssi

Nyt Maanantaina 4.9.2017

Hyvinvointistudio Lupauksen suosittu äitikurssi on nyt uudistettu, ja siihen on tullut mukaan kaikkea uutta, mm extrana äiti-vauva jumppaliikkeet. Allekirjoittanut osallistuu itsekin kurssille, ja jännittää kyllä pikkasen lopputulosta, koska on itse ollut jumppamallina näissä esimerkkivideoissa.

Tämä kurssi on kyllä ihan mieletön, ja sopii ihan jokaiselle äidille myös todella haastavaan ja vauvakuplaiseen arkeen. Sopii siis oikein hyvin sekä aktiivisesti liikkuvalle, että sille, jolla on kaikki treeni ihan totaalisesti unohtunut, tai jos sitä ei ole koskaan ollutkaan.

Kurkkaa lisää Lupauksen sivuilta, TÄÄLTÄ. Ihan hirmusti tosi tärkeää asiaa mm synnytyksen ja imetyksen tuomista ”harmeista” ja kehon palautumisesta takaisin oikealla tavalla treenaten lempeästi.

äiti-vauvajumpparaskausmaha pois

p.s. Nämä kaikki ihanat urheiluvaatteet on Yvetten mallistosta, ja sain siis nämä videoilla pitämäni treenivaatteet itselleni. Minulle ihan tuntematon merkki aikaisemmin, mutta todella mukavat päällä ja suht edullisisakin vielä, kun heidän nettisivujaan tutkin. Ajattelin urheiluliivit sieltä seuraavaksi ostaa kokeiluun, josko ne olis yhtä kivoja ja hyvin istuvia päällä, kuin nämä muutkin vaatteet. Ainakin nekin näyttivän aivan ihanille ja tukeville, ja monista näytti olevan saatavilla suuriakin kokoja.

treeni synnytyksen jälkeenfaceIMG_0490.jpg

Eikö olekin ihana miljöö? 

äiti ja vauva jumppa

Kaikki pienten lasten äidit siis hoi! Tämä ei vie kuin vartin päivästä, ja voit harjoitella ihan koska vain itselle tulee sopiva hetki siihen…

Kuvat/Pics: Kasakkamedia (ja minä olen niitä jälkeen vielä itse vähän käsitellyt).

Äitikurssi – mistä on kyse ja mistä kaikki alkoi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s